Eremetaal voor turnsters GV Dalen in Hoogeveen

DALEN

Voor negentien turnsters van GV Dalen stond zaterdag de eerste wedstrijd onder de noemer RWS B Zuid op het programma in Hoogeveen. Vijf turnsters uit Dalen sleepten een medaille in de wacht.

In de klasse junior E vierde divisie wist Ceryl Esschendal goud te winnen. Else Brand volgde haar clubgenote op de voet en won de zilveren plak. Later op de dag kwamen de jongere turnsters van GV Dalen in actie. In de klasse pupil D1 won Myrthe Meppelink een gouden medaille en Hanne Eijsink won in dezelfde klasse een bronzen medaille. Frederieke Segeren won een bronzen medaille in de klasse pupil 2 D1. Door deze resultaten plaatsten al vier turnsters uit Dalen zich voor de provinciale kampioenschappen in Hoogeveen. Ondertussen plaatsten liefst acht turnsters van GV Dalen zich voor de toestelfinales in Emmen.

Auteur

Redactie