The Bootleg Sixties: een ode aan de jaren zestig

EMMEN

Met een spetterende show zette The Bootleg Sixties al heel wat Nederlandse theaters op de kop. Dit seizoen keert de groep terug met een nieuwe setlist van vertrouwde hits uit de ‘magical sixties’.

U hoort wereldberoemde songs van onder meer The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en Shocking Blue. Nederland heeft in de zestiger jaren een aantal onvervalste klassiekers voortgebracht en ook die komen voorbij. Ook visueel waant u zich terug in de sixties dankzij drie schermen waarop filmbeelden uit die periode worden vertoond. De vijf door de wol geverfde Britse muzikanten leggen met fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. En reken maar dat dan de zaal in no time op de kop staat. The Bootleg Sixties, Part Two is op donderdag 16 februari vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie