NKVV: Wilbert Arends vervangt Erik Eefting per direct

DALERPEEL/EMMEN

/WESTERBORK - Trainer Erik Eefting uit Westerbork en zaterdag vierdeklasser NKVV uit Dalerpeel nemen per direct afscheid van elkaar. Eefting zou na dit seizoen al vertrekken bij de Nieuwe Krimse Voetbal Vereniging, die puntloos onderaan staat in 4D. Zijn opvolger staat al klaar. Dat is de Emmenaar Wilbert Arends.

'Om elke mogelijkheid te benutten ook volgend seizoen vierdeklasser te zijn, besloot het bestuur van NKVV na gesprekken met Eefting een andere weg in te slaan', meldt de website van de voetbalvereniging. Het clubbestuur zegt de beslissing te betreuren, maar 'het clubbelang staat voorop'.

Interim-trainer

Arends (47) start op donderdag 9 februari aan de Nassaustraat in Dalerpeel als interim-trainer. De oud-trainer van onder meer SETA, Sp. Zweeloo, SVV'04 en Musselkanaal is thans ook coach van zondag vierdeklasser Schoonebeek in Nieuw-Schoonebeek. NKVV hervat de competitie op 11 februari met de derby in Dalerpeel tegen buurman SCN uit Nieuwlande. SCN staat tweede.

Auteur

Redactie