Grummel en Sibum nieuwe kartrekkers jeugdopleiding FC Emmen

EMMEN

De oud-spelers van FC Emmen René Grummel en Bas Sibum zijn per direct de nieuwe kartrekkers van de jeugdopleiding van de profclub. Zij volgen Paul Kamphuis en Gert Heerkes op.

Grummel combineert zijn functie als assistent-trainer bij de eerste selectie met die van hoofd jeugdopleiding. Zijn contract wordt verlengd tot medio 2020. Sibum - hij begon ooit als jeugdspeler bij SV Twedo in Veenoord - neemt de coaching van FC Emmen onder 19 jaar voor zijn rekening. Ook coördineert hij samen met Grummel de werkzaamheden rond de teams in de bovenbouw van de jeugdopleiding. Sibum tekent een overeenkomst tot medio 2018.

Oud-middenvelder

Sibum zet zijn handtekening onder een overeenkomst tot de zomer van 2018. “Het voelt goed om dit te gaan doen bij mijn eigen club. Een fantastische uitdaging”, zegt de oud-middenvelder van FC Emmen, Roda JC, NEC, Alemannia Aachen, Waasland-Beveren en Heracles Almelo.

Auteur

Redactie