Schoonoord: praten over dementie in Het Ellertsveld

SCHOONOORD

In woonwijkcentrum Het Ellertsveld - dat is in Schoonoord - wordt op donderdag 9 februari een thema-avond gehouden over dementie. De plaatselijke huisarts Florien van Heest komt ook langs. Mensen met dementie, familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden kunnen van 19.30 tot 21.30 uur terecht aan de Bonkersstraat 2.

Tijdens de thema-avond vertelt Van Heest over verschillende vormen van dementie en de verschijnselen hiervan. Ook wordt de film ‘Mevrouw Bogers, de door Alzheimer verkleurde laatste jaren’ bekeken. Dit is een film van Alzheimer Nederland, waarin het leven van Alzheimer-patiënte mevrouw Bogers wordt weergegeven. Na de film is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen aan Van Heest. De entree is gratis. Aanmelden kan per mail - r.jeuring@treant.nl - of telefonisch: 06-50428131 en 0900-0591.

Auteur

Redactie