Powerhouse Company maakt kwaliteitsplan mensenpark

EMMEN

Het college van burgemeester en wethouders heeft architectenbureau Powerhouse Company geselecteerd voor het maken van het kwaliteitsdocument voor het mensenpark in Emmen. Het bedrijf werkt de komende tijd aan het kwaliteitsdocument en de gemeenteraad stelt het kwaliteitsdocument vast.

In het kwaliteitsdocument staat omschreven welke uitstraling het mensenpark moet krijgen als het gaat om architectuur en inrichting. Bijzondere architectuur en duurzaamheid zijn belangrijk. Een beoordelingscommissie heeft Powerhouse Company geselecteerd uit de drie architectenbureaus die meededen aan de tweede fase van de selectieprocedure. De commissie vindt dat de inzending van Powerhouse Company het beste is uitgewerkt als het gaat om criteria voor architectuur en de inrichting van het openbaar gebied. De andere kanshebbers waren Onix en Studio Marco Vermeulen.

Auteur

Redactie