Niels Geusebroek met Wildfire naar Atlas Theater

EMMEN

De wereld verandert en Niels Geusebroek verandert mee: een nieuwe look, een nieuwe sound, maar Niels is en blijft voor alles een singer-songwriter in hart en nieren. In 2013 bracht hij met ‘Lines’ zijn eerste soloalbum uit, met de hit ‘Take Your Time Girl’.

Hij schrijft prachtige, ingetogen liedjes die het mooist overkomen als deze in de puurste vorm worden gespeeld: “Geusebroek weet met zijn stem en muziek te overtuigen zonder capriolen uit te halen, ofwel puur en aangenaam”, aldus House of Reviews.

Levensverhaal

‘Wildfire’ is vernoemd naar zijn nieuwe soloalbum, waarop hij zijn levensverhaal vertelt. Het is het verhaal van een beschouwer die graag de wereld vanuit een andere hoek bekijkt. Niels Geusebroek is op donderdag 9 februari vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie