Lenette van Dongen laat je genieten van haar zelfspot

EMMEN

Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de grote stad om in een plattelandsdorpje dicht bij zee haar rust te vinden. Ze lijkt er volmaakt gelukkig, maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger?

Cabaretière en zangeres Lenette van Dongen laat in ‘Tegenwind’ de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht. “Als een van de weinigen weet ze haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Haar tiende solovoorstelling behoort zonder meer tot de beste uit haar oeuvre”, aldus het Algemeen Dagblad. Lenette van Dongen staat op woensdag 15 februari vanaf 20.00 uur met Tegenwind in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie