Laatste kans deelname Young Business Award

EMMEN

Startende bedrijven kunnen zichzelf tot en met 31 januari aanmelden voor deelname aan de Young Business Award. Daarna - op woensdag 1 februari - worden twaalf semi-finalisten geselecteerd.

De belangstelling voor deelname aan de vierde editie van de Young Business Award is groot. De organisatie bracht een aantal weken geleden het nieuws naar buiten dat nu al meer dan honderdvijftig startups zichzelf hebben aangemeld. Niels Palmers laat namens de organisatie weten het exacte aantal deelnemers in februari bekend te maken. De afgelopen jaren bleef het aantal deelnemende bedrijven keer op keer steken rond de honderd deelnemers. De stichting Young Business Award biedt met haar startupcompetitie startende bedrijven met een leeftijd van maximaal vijf jaar oud een podium om zichzelf voor een groot publiek te presenteren. “Het podium helpt startups om zichzelf in de kijker te spelen voor bijvoorbeeld launching costumers, investeerders of nieuwe stakeholders die de bedrijven moeten helpen om te groeien”, aldus Palmers. Zo wisten de finalisten Athom en BMTEC elkaar tijdens de afgelopen editie te vinden. Een deel van de productie van Homey wordt nu door het Emmer bedrijf BMTEC gefabriceerd. De semifinalisten krijgen tijdens de semifinale in Assen of Hoogeveen de kans om te pitchen voor één van de vier finaletickets. De uitreiking van de Young Business Award is op dinsdag 6 juni in het Atlas Theater in Emmen. Jort Kelder is net als vorig jaar de presentator. De prijzenpot bedraagt 12.500 euro. Aanmelden kan via de site www.youngbusinessaward.com.

Auteur

Redactie