Goede seizoenstart voor dansstudio In2Dance

COEVORDEN

De streetdance selecties van de Coevorder dansschool In2Dance hadden zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen. De zeven teams deden mee in Drachten tijdens de eerste voorronde van de Noord Nederlandse kampioenschappen. De Coevorder groepen gingen goed van start.

Het team 2thelimit kwam in actie in de categorie recreatie 11-12 jaar. De dansers kregen goede scores van de jury en zij promoveerden naar de selectie categorie. Het team 2tough2beat promoveerde ook: van selectie naar demo 11-12 jaar. Daarna was het de beurt aan Kidsxplosion in de categorie demo 11-12 jaar. Dat team werd eerste. D-verse werd tweede bij selectie 13-15 jaar en No Name werd vijfde in de demo categorie 13-15 jaar. Ook Troublesz promoveerde: van selectie naar demo 19-plus. Het team UDF Solution sloot de rij in Drachten. Die dansers werden derde in de pittige categorie demo 19-plus. De showteams van In2Dance komen op 12 februari in actie tijdens Soneo.

Auteur

Redactie