Eerste wedstrijden acrogym voor TVC Coevorden

COEVORDEN

De zes teams van TVC (Turn Vereniging Coevorden) hadden zaterdag hun eerste wedstrijd acrogym. Melanie Veenhoven en Ruchama Baak kwamen in actie bij de E-lijn senior. Zij zetten een erg goede en strakke oefening neer en werden veertiende.

Daarna kwamen Romy Scholten, Desiree Medema en Eva Schram in actie bij de D-lijn senior. Zij hebben een strakke, leuke en originele oefening laten zien en werden tiende. Als derde kwamen Anouk van Braak en Maaike Vroege in actie. Na een uitstekende oefening in de E-lijn senior eindigde het duo als negentiende. Tijdens de middagwedstrijd waren Lieke Verwij en Talina Vuijx te zien in de E-lijn junior. Na een goede oefening werden zij twaalfde. Daarna kwamen Cheyen Veltink, Fleur Peters en Sophie Skelmanthorpe in actie bij de E-lijn instap. Zij werden vijfde. Het laatste team dat voor TVC in actie kwam bestond uit Lyanne Medema, Natalie Massa en Yara Bloemberg. De vierde plaats in de D-lijn junior was voor hun na een goede oefening. De volgende wedstrijddag acrogym voor TVC Coevorden is op 4 maart.

Auteur

Redactie