Ruth Jacott staat op 9 februari in Atlas Theater

EMMEN

Ruth Jacott - één van de meest geliefde zangeressen van ons land - gaat komend seizoen weer de theaters in. De charmante theaterdiva staat te trappelen van ongeduld om de bezoekers van het Atlas Theater met haar liveband te trakteren op een nieuwe show.

Met opzwepende songs en ontroerende, ingetogen liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgen de theaterbezoekers een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in haar professionele- en privéleven. Jacott laat haar Nederlandstalige hits horen, maar ook liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. Soms zo herkenbaar als wat en de andere keer in een verrassend arrangement.

Reserveren

Ruth Jacott is op donderdag 9 februari vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater te zien. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie