Promotie streetdanceteam X-treem van Dan's entertainment/TVC

COEVORDEN

In Drachten is de eerste voorronde van de Noord Nederlandse kampioenschappen streetdance gehouden. Twee streetdanceteams van Dan's entertainment/TVC Coevorden deden mee in Friesland. Er was grote vreugde bij het team X-treem vanwege de promotie.

Get Up is een compleet nieuw team dat naar aanleiding van een dansauditie is samengesteld. Ze kwamen uit in de categorie 9/10 jaar. Het team had gelijk een hechte band en dat was vooral te zien in het plezier wat ze hadden. Ondanks dat ze pas hun eerste wedstrijd dansten, eindigden ze in Drachten toch op een keurige zesde plaats.

Plezier

Het team X-treem kwam uit in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. Dit team heeft wedstrijdervaring en dat was te zien. Naast het plezier wat ze hadden, presteerden ze uitstekend. Dit alles werd gewaardeerd door de jury en het team werd eerste en is zelfs gepromoveerd naar een hogere categorie. Beide teams staan onder leiding van Vivian van der Weide. De volgende voorronde van de NNKS is op zaterdag 11 februari.

Auteur

Redactie