'Harrie let op de kleintjes' in Emmer Atlas Theater

EMMEN

Jon van Eerd is en blijft de onbetwiste koning van de humor. Zijn voorstellingen zijn grappig, dwaas en hartveroverend en een beproefd medicijn tegen alle mogelijke vormen van chagrijn en andere ongemakken. Als je denkt: ‘het kan niet gekker’, vliegt hij volledig uit de bocht, pakt je bij je lach-lurven en slingert je langs een kermis van onbetaalbaar kolderieke, dolkomische situaties.

Na het veelgeprezen ‘Harrie Baba’ laat Van Eerd zijn alter ego Harrie Vermeulen deze keer opdraven als babysitter. Niet dat hij er veel plezier in heeft. Harrie klaagt alleen maar als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er als altijd weer een enorme puinhoop van. En wat te doen als de baby’s ineens zijn verdwenen?

Reserveren

In de regie van Caroline Frerichs zien de bezoekers van het Emmer theater verder Arie Cupé, Zjon Smaal, Margo Dames en April van Amelsvoort. ‘Harrie let op de kleintjes’ is op woensdag 8 februari vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater te zien. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie