Jeugdtheaterschool Honk N ook in Coevorden

COEVORDEN

Jeugdtheaterschool Honk N opent op dinsdag 31 januari de deuren in Coevorden. Bij Honk N leren kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar toneelspelen en theatermaken. In Coevorden worden de lessen gegeven voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze worden na schooltijd gegeven in het speellokaal van de christelijke Paul Krugerschool.

Tijdens de theaterlessen leren leerlingen improviseren, spelen met vaste teksten en maken ze samen een voorstelling. De cursus start met een proefles. De theaterlessen in Coevorden worden gegeven door theaterdocent Roel Tichelaar. De proefles wordt op dinsdag 31 januari gegeven in de Paul Krugerschool. Het theaterjaar start officieel een week later. Honk N geeft al lessen in Hoogeveen, Assen, Beilen, Coevorden en Meppel. Deelname aan de proefles in Coevorden is gratis. Voor meer informatie over de tijden en opgeven: www.honkn.nl.

Auteur

Redactie