Achtste ‘Omgeven door Emmen’ verschenen

EMMEN

Het is de medewerksters van Tourist Info Emmen weer gelukt: voor de achtste keer op rij zijn zij er in geslaagd om het toeristische magazine ‘Omgeven door Emmen’ te creëren.

In het blad zijn de highlights van Emmen en omgeving te vinden, een toeristisch ABC, een accommodatielijst en voor de liefhebbers een fietsroute en puzzel. Vanaf deze week ligt het blad klaar bij Tourist info Emmen aan de Hoofdstraat. De komende tijd gaan de medewerksters, net als voorgaande jaren, op pad om het magazine te verspreiden onder alle overnachtingsbedrijven, attracties en musea in de regio. In 2017 wordt het blad uitgedeeld aan geïnteresseerde bezoekers van de Vakantiebeurs, de Fiets- en Wandelbeurs en de 50+ beurs in Utrecht. Ook is Tourist Info Emmen te vinden op de Vakantiesalon in Antwerpen en op de ITB in Berlijn. In de komende mei- en zomervakantie vindt de campingtour weer plaats. Op campings buiten de regio worden dan tasjes uitgedeeld met daarin het magazine. Ook folders en gadgets van de toeristische ondernemers ontbreken niet. Het doel is om zoveel mogelijk bezoekers naar Emmen en omgeving te trekken. “Op deze manier proberen we iedereen zoveel mogelijk te laten zien wat er allemaal te doen is in Zuidoost Drenthe en hoe mooi en gevarieerd het hier is”, zegt medewerkster Diana Sijbring.

Auteur

Redactie