Coolrec Plastics Compounding nieuw in Emmen

EMMEN

Coolrec - een dochteronderneming van Van Gansewinkel - heeft vorige week de nieuwe locatie Coolrec Plastics Compounding in Emmen geopend. Op de nieuwe locatie produceert de recycler en leverancier van secundaire grondstoffen op specificatie gebrachte kunststof korrels, die rechtstreeks worden aangeboden aan producenten van consumentengoederen.

De korrels komen voort uit het recyclingproces van afgedankte elektrische apparaten. De recycler levert naar verwachting jaarlijks 10.000 ton korrels, waarmee het zelfstandig de circulaire keten van kunststoffen sluit.

Aanwezigheid

Coolrec Plastics Compounding is officieel geopend in aanwezigheid van Jan Vlak (algemeen directeur Wecycle, Bouke Arends (locoburgemeester van de gemeente Emmen) en Arjen Wittekoek (directeur Coolrec).

Auteur

Redactie