Fysio-Emmen neemt praktijk over in Angelslo

EMMEN

Fysio-Emmen heeft recent de fysio- en manuele therapie praktijk van Frans Visscher overgenomen. Visscher gaat namelijk met pensioen. De zaak wordt voortgezet in de Emmer wijk Angelslo.

Naast de vertrouwde praktijken in de Emmer woonwijken Emmerhout en Barger-Oosterveld is Fysio-Emmen nu dus ook in Angelslo te vinden. Frank Kamstra (fysiotherapeut), Arenda Froma (fysiotherapeut) en Wim Vredeveld (manueel therapeut) zijn de behandelend fysiotherapeuten op de locatie in Angelslo. Er zijn ondertussen vergevorderde nieuwbouwplannen om een gezondheidscentrum in Angelslo te realiseren waar zij zich - samen met huisartsen en een apotheek - kunnen vestigen. Vooralsnog is de praktijk in Angelslo te vinden aan de Leemkoelen 17. Meer informatie: bel 0591- 629500 of 0591-621678.

Auteur

Redactie