CKC: kijken naar expositie Coevorden in 3D

COEVORDEN

In de Coevorder galerie Kunst op Vijf is de expositie Coevorden in 3D recent geopend. Veertien kunstenaars uit de gemeente Coevorden tonen hun werk in hout, steen, metaal, keramiek en glas.

De expositiereeks van het CKC begint elk jaar met een tentoonstelling voor en door inwoners van de gemeente Coevorden en deze duurt tot maart. De reeks heet ‘de Mira Keuenhof exposities’, genoemd naar de overleden initiatiefneemster.

Deelnemers

De deelnemers zijn: Jo Korterink, Nathalie Bakker, Lucas Jalving, Roelof Roosjen, Humphrey Hielckert, Cora Laméris, Ineke Reyntjes, Han Vlieger, Hans Meyer, Martha Marjenburgh, Wanda Schaafsma, Anja Bos, John Hillenaar en Monique Ramakers. De galerie in de Sallandsestraat is van woensdag tot en met zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Redactie