'Het Schildersbedrief' in theaterboerderij De Noorderbak

ROSWINKEL/EMMEN

De toneelclub van ’t Volk van Grada uit Emmen speelt het avondvullend toneelstuk ‘Het Schildersbedrief’ van Herman van der A op zaterdag 14 januari in theaterboerderij De Noorderbak in Roswinkel. Aanvang is 20.00 uur.

Deze ook door Herman van der A geregisseerde komedie kent vele hilarische en onverwachte scènes en staat volgens de organisatie garant voor een avond lachen en plezier. De korte inhoud van het stuk is als volgt. Er heerst grote drukte bij het schildersbedrijf Mulder. Als de vaste kracht op de administratie en receptie ziek thuis zit, wordt er een uitzendbureau ingeschakeld. Er melden zich verschillende personen en daarbij gaat er meteen al van alles mis. Mensen op de verkeerde plek, een heel vreemde werknemer die hele bijzondere ideeën heeft én romances. Kortom: allerlei verwikkelingen die ervoor zorgen dat de boel even op zijn kop komt te staan bij het anders zo rustige schildersbedrijf.

Aftrap van

De voorstelling in Roswinkel - een ticket kost 9 euro - is voor de toneelclub de aftrap van een serie van twaalf voorstellingen in theaters en zalen in het noorden en oosten van Nederland. Surf naar de site www.theaterdenoorderbak.nl om te kunnen reserveren.

Auteur

Redactie