Dependance van kledingbank De Cirkel in Schoonoord

SCHOONOORD/COEVORDEN

In het dorpshuis aan de Kerklaan in Schoonoord komt een dependance van De Cirkel. De Cirkel is een kledingbank in de Coevorder wijk Poppenhare. Inwoners die het financieel niet breed hebben, kunnen hier terecht.

Volgens een zegsvrouw van Maatschappelijk Welzijn Coevorden wil men het onderkomen in het dorpshuis van Schoonoord medio februari openen. Vrijwilligers - met ondersteuning van MWC - moeten daarvoor nog wel het nodige werk verzetten. “Extra hulp is dan ook welkom”, laat opbouwwerker Daan Heuver namens MWC weten. “Als mensen nog kleding hebben die ze niet meer gebruiken, kunnen ze deze brengen. Daar kunnen wij andere mensen blij mee maken.” Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Heuver via 06-33133269 of dheuver@mwcoevorden.nl. De openingstijden en donatiedagen worden in een later stadium bekendgemaakt, weet MWC.

Auteur

Redactie