Muzikanten stelen de show in Theater Hofpoort: foto's

COEVORDEN

Als generale repetitie voor Eurosonic/Noorderslag in Groningen maakten de Drentse bands Loop Alley, Blackbriar en de Meppeler singer-songwriter Timo de Jong zaterdagavond muziek in het Coevorder Theater Hofpoort. Dat gebeurde tijdens de zogeheten Eurosonic preview show.

De muzikanten werden uitgenodigd voor het tweede verjaardagsfeestje van 3voor12 Drenthe: een platform voor popmuziekliefhebbers in Drenthe. Loop Alley uit Assen bracht een mix van popmuziek en house en Blackbriar - ook al uit de Drentse hoofdstad - is een alternatieve metalband. De supportact in het centrum van de Vestingstad was Ricky Rehab. Deze Emmer band stond in 2013 op Eurosonic. De band viel in 2015 uit elkaar, maar kwam dit jaar terug in een nieuwe bezetting. De foto’s zijn gemaakt door Iris Sijbom uit Emmen.

Auteur

Redactie