Farce Majeure is te zien in Theater Hofpoort

COEVORDEN

De bezoekers van het Coevorder Theater Hofpoort krijgen op zaterdag 14 januari vanaf 20.15 uur een kijkje achter de schermen van de legendarische televisieprogramma’s Farce Majeure en Showroom.

Onder de titel ‘Dat is uit het leven gegrepen’ blikt Henk van der Horst terug op de meest gedenkwaardige, grappigste en mooiste momenten uit deze televisieprogramma’s. Door middel van beeldfragmenten neemt Van der Horst het publiek mee op een reis langs nostalgische beelden en oude sentimenten. Ook komen de avonturen achter de schermen voorbij en ontbreekt de alom bekende meezinger niet. Een kaartje voor de voorstelling is te koop via de website www.theaterhofpoort.nl of bij The Readshop in winkelcentrum Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost 19 euro.

Auteur

Redactie