Nieuwjaarstoernooi Coevorder Tennis Club met goede opkomst

COEVORDEN

De Coevorder Tennis Club (CTC) hield zondag een nieuwjaarstoernooi voor de eigen jeugd en senioren in het het Racket- en Bowlingcentrum Coevorden. De recreatie- en jeugdcommissie van CTC organiseren wel vaker een leuke activiteit voor alle leden, zodat zij elkaar ook buiten de lessen en competitie ontmoeten.

Maar liefst 23 jeugdleden hadden zich opgegeven om een nieuwjaarstoernooi te spelen. Zij konden na het tennissen genieten van een bord patat met snack en daarna nog gezellig een uurtje met elkaar bowlen. Bij de senioren waren zo’n dertig leden aanwezig voor het nieuwjaarstoernooi. Het was een sportief toernooi met leuke wedstrijden.

Sportief nieuwjaar

De nieuwjaarsactiviteiten werden afgesloten door samen te toasten op een sportief nieuwjaar, onder het genot van een hapje en drankje. Het was volgens Sandra Wenker namens de organisatie een zeer geslaagde eerste activiteit in 2017 met een goede opkomst.

Auteur

Redactie