Politie zoekt getuigen van nepcollectant in Emmen

EMMEN

De politie heeft in de Emmer wijk Angelslo een man aangehouden die verdacht wordt van illegaal collecteren. Vanmiddag is in de omgeving van de Landschapslaan in Angelslo gecollecteerd.

De politie vraagt mensen die de man hebben gesproken en of geld hebben gegeven contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer: 0900-8844. Vanmiddag liep er ook in de Emmer wijk Emmermeer een man rond, die zei te collecteren voor een bewoner van Emmermeer met de ziekte kanker. De man zou een verhaal ophangen over een samenwerking met deze krant. De ZuidOosthoeker zou volgens hem in de komende editie een verhaal hebben staan over de kankerpatiënt. De redactie kan alleen bevestigen dat de ZuidOosthoeker niet samenwerkt met deze 'collectant'.

Auteur

Redactie