HZVV en De Weide niet gestraft voor onenigheid

EMMEN/HOOGEVEEN

De voetbalclubs HZVV en De Weide komen weg met een waarschuwing van het bestuur van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Dat laat voorzitter Jo Assen weten.

HZVV kan daardoor gewoon de finale spelen op zaterdag 14 januari en De Weide strijdt woensdag in de tussenronde voor een finaleticket. Enkele supporters van beide Hoogeveense clubs vlogen elkaar afgelopen zaterdag tijdens de halve finale in de haren tijdens de wedstrijd van HZVV tegen vv Emmen. Bij een gelijkspel had De Weide nog zicht op een rechtstreeks ticket naar de finale. Voorzitter Assen berustte zich op de beelden en zag dat er ‘geen rake klappen waren gevallen’. Beide clubs zijn in het verleden niet eerder gestraft waardoor een waarschuwing volgens Assen volstaat.

Auteur

Redactie