Vrouw Holland brengt 'twintig jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam'

EMMEN

Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang weet vol te houden als Vrouw Holland. Al twintig jaar lang nemen de drie dames elkaar en zichzelf met gevoelige liedjes en pijnlijke, hilarische acts bruut op de hak. Onder de onverstoorbare begeleiding van pianist Reinout Douma.

In deze jubileumshow kijken Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twee decennia kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Ze laten de huidige tijd doorsijpelen in een gevoelig liedje als ‘Mis je me dan nog’. Maar ook een Vrouw Holland-klassieker als ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als de ‘Tietenpoppenkast’ glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker en dikker geworden, maar geen cent wijzer. Vrouw Holland is op vrijdag 27 januari vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater te zien. Zie de website www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie