Zuidenveldfestival in Sleen met Midnightwalk

SLEEN

Het Zuidenveldfestival vindt dit jaar plaats in Sleen. Het is zover van 6 tot en met 9 juli. De voorbereidingen zijn in volle gang. Langs alle versieringen en tuinen wordt een lichtroute uitgezet. Deze route kan per auto, fiets of lopend worden afgelegd. Beweging is belangrijk en wandelen is populair. Daarom wil de plaatselijke commissie de lichtroute één avond alleen toegankelijk maken voor wandelaars.

Deze zogeheten Midnightwalk is op vrijdagavond 7 juli. Tijdens deze wandeling is het de bedoeling dat onderweg voldoende te kijken, te horen, te proeven en misschien ook wel te ruiken en te voelen is. Alle menselijke zintuigen komen aan bod, stelt de organisatie.

Gedichten

Het kan gaan om straattheater, serveren van hapjes en drankjes, muziekensembles, dansen en spelletjes. Ook kunnen gedichten over het dorp gemaakt worden die langs de route geplaatst worden. Aanmelden: stuur een e-mail naar richard.nieborg@hotmail.com. Zie ook www.sleen.nu/zuidenveld.

Auteur

Redactie