Expositie in Coevorder Museum Thijnhof

COEVORDEN

Aan de expositie - tot en met 15 januari te zien - in het Coevorder Museum Thijnhof werken tien kunstenaars mee. Vijf daarvan maken deel uit van kunstenaarsgezelschap Exto: Arnoud Kruithof, Van Lieshout VI, Ginie Ruitenbeek, Fred van der Wal en Mika Stam. De vijf anderen die hun werk tentoonstellen zijn Irina van den Broek-Volova, Ger Eikendal, Neely Schaap, Jennie Smallenbroek en Caroline Verschoor.

In deze periode is ook de wisselende expositie van de vaste exposanten Kees Thijn, Henk Bloemhof en Jan van den Brink te bekijken. Er zijn daarnaast meet and greets met Irina van den Broek en Arnoud Kruithof (8 januari), Mika Stam, Jennie Smallenbroek en Van Lieshout VI (15 januari). Museum Thijnhof is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over onder meer de entreeprijs staat op de website www.thijnhof.nl.

Auteur

Redactie