Pitfest organiseert Prefest

SCHOONEBEEK

Het uitverkochte Pitfest organiseert op 11 februari een Prefest, als warming up voor het festival op 8 april. Plaats van handeling is J.C. Goeroe in Schoonebeek.

Vier kiezelharde Noordelijke bands zullen acte de présence geven. Sledgehammer Nosejob komt het splinternieuwe album "Stop! Hammertime!" presenteren. Deze Hoogeveense band krijgt zeer goede reviews op de nieuwe plaat. Carl Assault en Fredde Kaddeth (beide van Massive Assault) zijn de drijvende krachten achter Sledgehammer Nosejob. Denk aan een combinatie van death metal, rock and roll, crust en thrash metal. Verder staan Overruled (Hoogeveen, speed/thrash metal), Procreation (Zwolle, deathmetal) en Suffering Quota (Groningen, grindcore) op de planken. De entree is 4,50 euro in de voorverkoop en er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar via www.pitfest.nl.

Auteur

admin