Winnaars stratenvolleybal Schoonoord naar zomerfeest

SCHOONOORD

De derde editie van het DAS (Dorps Activiteiten Schoonoord) stratenvolleybaltoernooi was afgelopen week in de sporthal van Schoonoord. Er deden 119 volleyballers - totaal vijftien teams - mee aan de Sportparklaan.

Team A, team 4 en het tweede team van Alle Boelens stonden uiteindelijk op het podium. De volleyballers van die teams kregen kaarten voor de eerste editie van het zomerfeest in Schoonoord tijdens het weekend van 16 en 17 juni.

Darten

Het volgende evenement van DAS is op 28 januari. In de Oude Drentse Boeren Herberg wordt dan een dartstoernooi voor koppels gehouden. Opgeven voor het darten op het terrein van Openluchtmuseum Ellert en Brammert kan door een e-mail te sturen naar het adres info@dorpsactiviteitenschoonoord.nl.

Auteur

Redactie