Lenn Trip eerste baby van 2017 in gemeente Emmen

EMMEN

De eerste baby van het nieuwe jaar 2017 in de gemeente Emmen is geboren. Lenn Trip zag zondagmorgen 1 januari het levenslicht. Lenn kwam om 8.14 uur ter wereld in het Emmer Scheper Ziekenhuis van de overkoepelende Treant Zorggroep.

De 23-jarige Danique Trip uit de Emmer wijk Emmerschans is als alleenstaande moeder met een keizersnee bevallen van Lenn, die 2950 gram - dus bijna zes pond - weegt. Lenn is het eerste kind van Danique, die uiteraard erg blij is met de geboorte van haar zoon. Zij werkte laatstelijk in de kinderopvang en is dan ook voor dat werk geschoold. Volgens een verloskundige in het ziekenhuis lag het eigenlijk in de planning dat Lenn maandag zou worden geboren, maar de weeën kwamen eerder opzetten. “Zijn geboorte kondigde zich eerder aan.” Bekijk dinsdag ook de papieren versie van de ZuidOosthoeker.

Auteur

Redactie