Nieuwjaarsduik Ermerstrand brengt 944 euro op

ERM/SLEEN

World Servants Sleen kijkt tevreden terug op de achtste nieuwjaarsduik bij het Ermerstrand, waar het waterkoud was. De christelijke organisatie zamelt met onder meer de duik geld in voor bouwprojecten in ontwikkelingslanden. De nieuwjaarsduik in Erm bracht zondag 944 euro op.

Door Kristian Elders “Er waren 83 deelnemers”, vertelt de zeventienjarige Gerwin Pol uit Sleen namens de organiserende jongeren. Ook Liam Heeremans (17), Sanne Pol (14), Mirian Pol (19), Annemarie Littel (14) en groepsleider Myrthe Veuger (18) behoren tot de organisatie. “We hadden niet genoeg tijd om voldoende geld in te zamelen en later dit jaar te gaan bouwen. Daarom gaan we in 2018 aan de slag. Waar dat zal zijn en wat we precies gaan doen is nog onduidelijk. We sparen er dus voor om in de zomer van 2018 aan de slag te gaan. Een steentje bijdragen aan de bouw van een school of kliniek in een Afrikaans land lijkt ons mooi. Samen bouwen aan verandering.” World Servants Sleen stak afgelopen zomer nog de handen uit de mouwen in Zambia en in Ghana. Bekijk dinsdag ook de papieren versie van de ZuidOosthoeker.

Auteur

Redactie