Terug naar hoogtijdagen van country en rock-‘n-roll

EMMEN

Ook in het zesde theaterseizoen van Back to the Country staat de nostalgie centraal. De band Savannah - met solisten Dick van Altena en Cor Sanne in de gelederen - neemt je mee naar de jaren vijftig, zestig en zeventig, toen country en rock-‘n-roll de hitparade nog domineerden.

Het was de tijd dat de songs van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves en The Everly Brothers uit de speakers van de transistorradio’s klonken. Bijna 35 nummers passeren de revue en bij een aantal krijg je een smakelijke of wetenswaardige anekdote te horen over het liedje, de artiest of componist. Uiteraard vindt na de voorstelling de befaamde Back To The Country-afterparty plaats in de foyer. Back to the Country - Part 6 is op zaterdag 21 januari vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater te zien. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie