Dorpsvisie Dalen is in de maak

DALEN

In Dalen is de projectgroep Dorpsvisie Dalen actief. De groep maakt zich op voor een grote enquête in het dorp. Dat zal begin volgend jaar zijn.

Aan de dorpsvisie wordt dus gewerkt. Dat meldt opbouwwerker Marije Ribbink van Maatschappelijk Welzijn Coevorden namens de projectgroep. “De projectgroep sloot het jaar af met een fotoshoot in de Daoler Tuun”, zegt Ribbink. “Na een flink aantal vergaderingen en een testavond met de klankbordgroep is de enquête klaar. Er is geprobeerd de vragen zo te formuleren dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar wensen kenbaar te maken. In de eerste week van januari wordt de enquête huis aan huis verspreid en is deze ook digitaal - onder meer op Facebook - beschikbaar. De werkgroep hoopt dat de meeste inwoners gebruik van deze digitale wijze gaan maken, omdat we rekenen op een grote respons en de uitkomst vlot en secuur willen verwerken.”

Selkersgoorn

Ribbink: “Voor mensen die hulp kunnen gebruiken om digitaal de enquête in te vullen, wordt op 12 en 13 januari tussen 10.00 en 12.00 uur in het plaatselijke woonwijkcentrum Selkersgoorn de mogelijkheid geboden om daadwerkelijk hulp te krijgen. Ook mensen die niet in Selkersgoorn wonen, kunnen hier gebruik van maken.” De enquête kan worden ingevuld door iedereen in Dalen van 12 jaar en ouder.

Auteur

Redactie