Oranje Fonds steekt geld in renovatie Zuster Mohr Park

OOSTERHESSELEN

Zoals eerder gemeld is de renovatie van het Oosterhesseler Zuster Mohr park onderweg. De projectgroep kreeg vlak voor Kerst een brief van het Oranje Fonds, dat 10.000 euro doneert.

"Het startschot werd medio december gegeven door de vijver leeg te pompen", zegt Jan Pier Cleveringa namens de projectgroep van Plaatselijk Belang Oosterhesselen. "De vijver wordt in januari opgeschoond en uitgediept, waarna een begin gemaakt kan worden met het glooiend maken van de oevers, de aanleg van een vogeleiland en een duurzame en natuurvriendelijke inrichting. Het hekwerk rond de vijver wordt verwijderd." Cleveringa: "De bijdrage van het Oranje Fonds stelt ons in staat om na afronding van de werkzaamheden aan de vijver door te gaan met de realisatie van de tweede fase van het project. Dan wordt onder meer het hertenkamp onder handen genomen."

Auteur

Redactie