Gezellige drukte op sfeervolle ijsbaan | Fotoserie

EMMEN

Het was dit jaar een valse start voor de ijsbaan in Emmen - door een stroomstoring was de ijsbaan later gereed dan gepland - maar er wordt inmiddels volop geschaatst. De ijsbaan staat dit jaar op het Raadhuisplein en is tot en met 8 januari geopend.

Er worden veel bedrijfsfeesten gehouden op de ijsbaan en vorige week kwamen er maar liefst 1077 kinderen ‘schoolschaatsen’. Dinsdag stond er een schaatsclinic voor schoolkinderen op het programma. Deze werd gegeven door voormalig schaatskampioene Barbara de Loor. Ook worden er curlingwedstrijden georganiseerd op de Emmer ijsbaan. De ijsbaan is bijna iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Bekijk de website www.emmenonice.nl voor de exacte openingstijden. De foto's zijn gemaakt door Henk Zwols uit Emmen.

Auteur

Redactie