Muziek brengt bezoekers Vancouver in vervoering

COEVORDEN

Kroegbaas Han Mulder van stadscafé Vancouver, Coevordenaar Theo Vinke en muzikant Rik Vinke uit Schoonebeek hielden afgelopen week een Serious Music Night. Het Coevorder café steunt 3FM Serious Request en de muziekavond was in dat opzicht één van de activiteiten in de kroeg.

Theo Vinke was namens de Rotary Club Uelsen/Coevorden mede-organisator van de muziekavond. Thema tijdens de muziekavond was ‘Laat ze niet stikken’. Zo lieten Peter Zwerver en Romy Gansevoort het nummer Just Breathe van Pearl Jam horen in Vancouver. De totale opbrengst van Vancouver wordt op het rekeningnummer gestort van het Glazen Huis, dat dit jaar in Breda stond.

Longontsteking

Serious Request vraagt aandacht voor longontsteking, waaraan jaarlijks 900.000 jonge kinderen sterven. De fans in Coevorden luisterden naar nummers van Different Faces, Hilde & Richard, Nick Arends uit Hardenberg, Peter Zwerver en Romy Gansevoort, Rik Vinke, Triple Trouble, Inge Tibben én Reckless.

Auteur

Redactie