Avondronde Wildlands Emmen in volle gang

EMMEN

De zogenoemde Wildnights in dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn inmiddels in volle gang. Van 24 december tot en met 8 januari kan het park ook ‘s avonds worden bezocht.

In de drie themawerelden van Wildlands worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals marshmallows maken in Serenga, een spannende wandel- of vaartocht in een sfeervol verlicht Jungola en een zoektocht naar Noorderlicht in Nortica, samen met de zeeleeuwen. Op het entreeplein staan eettentjes met onder meer glühwein, chocolademelk en een broodje pulled pork of een warme hotdog. Voor abonnementhouders en parkbezoekers die tussen 24 december en 8 januari Wildlands bezoeken is een avondronde gratis. Mensen zonder abonnement die slechts de avondronde willen bezoeken, betalen 15 euro. Het park is ‘s avonds van 17.00 tot 21.00 uur geopend.

Auteur

Redactie