The Beatles Revival te zien in het Atlas Theater

EMMEN

De reden van de toenemende populariteit van The Beatles Revival komt door de ongekende gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, de kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten en apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox). Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig kenner van The Beatles dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound en het bas- en drumwerk. Alles klinkt zoals we dat kennen van de concerten en elpees: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. En alles is natuurlijk compleet live gespeeld. The Beatles Revival staan met The Beatles Story op donderdag 19 januari vanaf 20.30 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie