Oldtimermarkt en postduiven in Dalen

DALEN

In manege De Nörwiek - aan de Noordwijk 51 in Dalen - wordt op woensdag 28 december van 8.00 tot 14.00 uur een oldtimermarkt gehouden. Er zijn die dag diverse stands voor ruil en verkoop van oldtimer tractoronderdelen. De entree is gratis.

In hetzelfde dorp Dalen wordt een dag later - donderdag 29 december - de jaarlijkse tentoonstelling van duiven gehouden bij postduivenvereniging de Snelpost. Vrijwel alle leden van de vereniging brengen dan hun mooiste duiven samen, die door een ervaren keurmeester op diverse disciplines gekeurd worden. Aan het eind van de keuring wordt bekend wie de mooiste duiven bezit. De pronkjuwelen zijn ‘s middags vanaf 13.30 uur te zien voor het publiek in het clublokaal van de Snelpost bij de ingang van sportpark ‘t Grootveld aan de Dalerveensestraat in Dalen. De veiling van tegoedbonnen voor jonge duiven - die door diverse liefhebbers ter beschikking zijn gesteld - is rond de klok van 14.30 uur. Ook het rad van avontuur draait ‘s middags.

Auteur

Redactie