Drentse Artiestenavond in Atlas Theater

EMMEN

Vrijdag 20 januari is het feest in het Atlas Theater. Niemand minder dan Jannes komt optreden in zijn geboorteplaats, samen met zijn provinciegenoten René Karst, Robin Mink, Silvia Swart, Erik van Klinken en de mannen van Mooi Wark.

De liedjes van Jannes zijn lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. De Drentse rock and roll band Mooi Wark werd in 1992 opgericht en heeft inmiddels landelijke bekendheid verworven met nummers als ‘Idioot’, ‘Bokkie of een Geittie’, ‘Achter De Tent’ en natuurlijk ‘In De Blote Kont’.

Gevoelige liedjes

Wat velen niet weten is dat Mooi Wark ook hele mooie gevoelige liedjes heeft gemaakt. Pareltjes als 'Zie ik joe ooit nog iens weer' en het prachtige 'Van het platteland', maar ook het alom geprezen 'Warkende Helden'. Dat is de bewerking van John Lennon’s klassieker. Kom ook op vrijdag 20 januari naar de Drentse Artiestenavond in het Atlas Theater. Aanvang is 21.00 uur. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie