Klaverjastoernooi bij SV DSC'65 in Dalerveen

DALERVEEN

De klaverjasclub van SV DSC’65 (Dalerveen Stieltjeskanaal Combinatie) organiseert jaarlijks in januari voor leden en niet-leden een klaverjastoernooi. Deze keer op zaterdag 7 januari in dorpscafé van Dalerveen: Boerhoorn.

Voor het middaguur en ’s middags worden er drie rondes van zestien spelletjes gespeeld. Er wordt gespeeld volgens het Amsterdamse systeem. Rond de klok van 16.30 uur zijn de uitslagen bekend en worden de vleesprijzen verdeeld.

Buffet

Deelnemers worden verwacht in café Boerhoorn tussen 9.15 en 9.45 uur. Na de opening om 9.45 uur begint het toernooi precies om 10.00 uur. Het inschrijfgeld - aan de zaal te voldoen - bedraagt 15 euro en daarbij is inbegrepen: ontvangst met koffie en cake en om 12.30 uur een warme lunch. Een buffet van stamppotten met spek en worst staat die dag klaar. Inschrijven kan tot donderdag 5 januari bij Henk Nijenbanning in Dalerveen (0524-221958) of bij Ab Strijk in Dalen (0524-552560).

Auteur

Redactie