Informatieavond vluchtelingen in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

Domesta, Lefier en VluchtelingenWerk geven 10 januari informatie aan alle dorpsgenoten van Klazienaveen. De bijeenkomst vindt plaats in het dienstgebouw aan het Van Echtenskanaal NZ 161 en begint om 19.30 uur.

Het onderwerp is opvang, begeleiding en integratiehulp van en aan vluchtelingen die in Nederland komen wonen of er al wonen. Deze mensen hebben een verblijfsvergunning en zijn alleenstaand, een echtpaar of een gezin met kinderen. Als je de taal niet spreekt, helemaal geen weg weet in het dorp, ook niet weet hoe dingen hier geregeld zijn heb je hulp heel erg nodig. Dat is de strekking van de avond waar elke vraag beantwoord wordt. Wie een steentje wil bijdragen of benieuwd is naar alle rechten en plichten van nieuwe dorpsgenoten, doen er goed aan deze bijeenkomst te bezoeken. Mensen met ervaring in opvang en begeleiding zijn er om u te woord te staan

Auteur

Redactie