Extra voorstelling Daniël Lohues in Atlas Theater

EMMEN

Traditioneel sluit Emmenaar Daniël Lohues aan het eind van het seizoen zijn theatertoer in het theater in Emmen af. De eerste twee voorstellingen in het Atlas Theater waren echter zo snel uitverkocht dat er nu een extra derde voorstelling aan toe is gevoegd.

Op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 staat de ereburger van Emmen met een karrevracht nieuwe, zelfgemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven in het theater. Ook oudere nummers klinken. De thema’s die centraal staan in Lohues’ oeuvre: de zoektocht naar jezelf, je herkomst en je bestemming, spelen ook in juni de hoofdrol. Lohues kreeg voor zijn werk onder meer onderscheidingen als de Zilveren Harp, een Edison, de Annie M.G. Schmidt-prijs, de H.T. Buiskool-trofee en de Culturele Prijs van Oost-Nederland. De extra voorstelling begint om 20.00 uur in de Rabo Zaal.

Auteur

Redactie