Glazen Huis Emmen goed voor bijna 23.000 euro | Op de voorpagina

EMMEN

Het is voor radio-dj Domien Verschuuren heel gebruikelijk om iedere dag vroeg op te staan - hij presenteert bij radiozender 3FM het ochtendprogramma tussen 6.00 en 9.00 uur - maar vorige week vrijdag moest hij nog wat eerder van huis.

Hij zendde zijn ochtendshow vanuit het Glazen Huis in Emmen uit, in het kader van de geldinzamelingsactie voor Serious Request en het Rode Kruis. Terwijl Verschuuren zijn plaatjes draaide, zag hij vanachter het glas de warenmarkt in Emmen stukje bij beetje opgebouwd worden. Enkele kooplieden besloten de radio-dj te verrassen met een zeer uitgebreid ontbijt. Verschuuren kon zijn geluk niet op en poseerde dankbaar met de mensen die hem deze luxe ontbijtbox aanboden. Verschuuren zit sinds maandag - samen met collega Frank van der Lende - in het Glazen Huis in Breda. Het duo mag het huis 24 december pas weer verlaten. Het Glazen Huis in Emmen heeft bijna 23.000 euro opgehaald. Foto: Boudewijn Benting

Auteur

Redactie