Lichtjestocht in Coevorden met De Schutse als eindpunt

COEVORDEN

In de Coevorder stadswijken Poppenhare en Lootuinen wordt op woensdag 21 december vanaf 18.00 uur een lichtjestocht gehouden. Alle kinderen vanaf 2 jaar tot en met de basisschoolleeftijd van de brede school Som en uit de buurt mogen met een versierde lampion meelopen. De start van de tocht is op het schoolplein van de brede school.

“Via de Jan van Scorelstraat en Willem Marisstraat lopen we naar de Rembrandtlaan”, zegt coördinator Marije Ribbink van de brede school Som. “Dan steken we over naar de Gouverneur Hofstedelaan om linksaf naar de Commissaris de Vosstraat te gaan. We lopen langs de snackbar en Kokoro en gaan dan linksaf de Van Giffenstraat in. Op de D.H. van der Scheerstraat gaan we linksaf om vervolgens naar rechts de Doctor Picardtlaan op te lopen. Dan nemen we de tweede afslag naar links naar de Rubensstraat. Die straat volgen we tot bij De Schutse.”

Auteur

Redactie