Smartbar in Emmer Media Markt

EMMEN

Media Markt Emmen bestaat drie jaar als vestiging. De winkel biedt onder meer de zogenaamde Power Service aan. Power Service zorgt ervoor dat spullen veilig worden thuisbezorgd, geïnstalleerd, optimaal worden gebruikt en onderhouden.

Voor het onderhoud en reparatie van tablet, laptop en smartphone biedt Media Markt een voordelig aanbod. Variërend in prijs van 49 tot tot 79 euro kunnen mensen een jaar lang met welk probleem dan ook omtrent een apparaat bijna dagelijks terecht bij de Smartbar. Rutger Jonkeren - verantwoordelijk voor het goed functioneren van de Smartbar - is enthousiast over deze service. “Nergens in Emmen kun je voor dit bedrag een jaar lang terecht voor reparatie en onderhoud. Elke werkdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Bij de meeste bedrijven betaal je per handeling. Ik durf dan ook gerust te zeggen dat de klanten die hier gebruik van maken hier heel erg tevreden over zijn.” Jonkeren: “Het voordeel van deze aparte servicebalie voor computers en smartphones is dat onze klanten niet hoeven te wachten bij onze algemene servicebalie. Je kunt hier zittend aan de Smartbar geholpen worden en in veel gevallen kun je ook direct zien wat er aan gedaan wordt. Zowel voor de klant als voor ons is dat één op één contact heel persoonlijk en prettig.”

Telefoon

“Waar we ook veel mee te maken hebben is de reparatie van schermen van smartphones, veelal veroorzaakt doordat de telefoon gevallen is. Vanaf nu kun je daarvoor ook bij ons terecht. Weliswaar hangt het er wel vanaf welk type telefoon het is, maar in principe repareren wij het scherm terwijl je wacht. Lang wachten of je toestel opsturen voor reparatie is niet nodig. Bij ons ga je bellend de deur weer uit”, zegt Jonkeren tot slot.

Auteur

Redactie