'Hart tegen Hart' in Atlas Theater

EMMEN

Het leek zo’n gezellig avondje. Tot twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te zeggen. Opeens gaat het er stevig aan toe. Dat leidt tot onverwacht vileine en pittige gesprekken en ongemakkelijke situaties: grappig, herkenbaar en pijnlijk. Maar iedereen weet: hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen.

En dat gebeurt dan ook in de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’, waarin Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper) en Peggy Vrijens de confrontatie aangaan met Rick Engelkes en Sandra Mattie (‘Divorce’ en ‘De Fractie’). Roos Schlikker en Erris van Ginkel schreven dit vrolijke stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat. En met een cabaretier op het podium loopt het natuurlijk nét even anders dan je dacht. Hart tegen Hart is woensdag 18 januari vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie