Coevorden: Peuterstap straks vier dagdelen open

COEVORDEN

In de afgelopen twee jaar is Peuterstap uitgegroeid tot een erkende hoog gekwalificeerde peuteropvang voor peuters tussen de 2,5 en 4 jaar oud. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur is er een grote groep peuters en hun ouders, die deze voorziening gebruiken.

Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, gaat Peuterstap met ingang van maandag 9 januari een vierde dagdeel open. Naast bovengenoemde dagen is Peuterstap straks ook op donderdag geopend. Ervaren en goed gekwalificeerde pedagogische medewerkers geven leiding aan de groepen. Peuterstap beschikt over een eigen mooi ingerichte ruimte in de Coevorder Paul Krugerschool. Aanmelden voor Peuterstap kan op ieder moment via www.peuterstap.nl. Meer informatie: bel 0524-516182 en vraag naar Ageet van Dijken of Linda Oldenhuis.

Auteur

Redactie